TALO - ESPANJAN COSTA DEL SO

Yleisinfo
Vuokraus
Galleria
Sijainti
Mistä?


VUOKRAA TALO ESPANJAN COSTA DEL SOLILTA

Talo sijaitsee 80 km Malagasta Gibraltarille päin Esteponan kaupungissa. Esteponan kaupunki on pieni ja viehättävä kaupunki, josta löytyy rantojen ja golfin lisäksi myös alkuperäistä kulttuuria.

Talo on noin 90 neliön suuruinen omakotitalo, jossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone ja keittiö sekä katettu terassi. Terassilta on näköala merelle sekä Estepona Golf kentälle. Talo sijaitsee keskellä Estepona Golf alueella. Golf kentän ravintolalle ja klubitalolle on matkaa vain 200 metriä.

Kuva pihalta

Talossa on jääkaappi-pakastin, kaasuliesi ja -uuni, mikroaaltouuni, televisio ja pyykinpesukone. Talo on persoonallisen tyylikkäästi sisutettu ja siinä on marmorilattiat ja kylpyhuoneet.

Lämmitys on järjestetty siirrettävin sähköpatterein. Huomioithan että talvikuukausina yöt ovat Espanjassa melko kylmiä ja mukaan kannattaa ottaa mm. lämpimiä vaatteita ja sukkia.

Esteponan kaupungissa on useita hienoja rantoja, josta voit valita itsellesi sopivimman. Talolta on matkaa rannalle noin neljä kilometriä. Esteponasta on matkaa Gibralttarille noin 40 kilometriä ja Marbellaan noin 30 kilometriä.

Golf kenttiä alueella sijaitsee useita. Esteponan kaupungissa on 4 golf kenttää ja muutaman kymmenen kilometrin säteellä sijaitsee kymmeniä golfkenttiä.

Estepona Golfin nettisivut löytyvät osoitteesta www.esteponagolf.com.

Sivuilta löytyy kuvia ja tietoa kentästä. Sivujen kohdasta "location" löydät karttoja Estepona kaupungin alueesta sekä Estepona Golfin alueesta, jossa talo sijaitsee.

Lisää karttoja alueesta löydät myös www.viamichelin.com

Lisätietoa alueesta saat myös osoitteesta Estepona official tourism web site:
www.infoestepona.com ja www.andalucia.com/estepona

Liikkuminen Esteponassa:

Malagasta pääsee linja-autolla Esteponaan, mutta vuokraamalla auton pääset kätevimmin useisiin paikkoihin.

Autonvuokraajia alueelta löytyy useita ja ne toimittavat auton pyydettäessä Malagan lentokentälle. Autonvuokrausta voi kysellä esimerkiksi seuraavista paikoista:

- Esteponan paikalliset vuokraamot
- Herz
- Avis